Zsaluziák

Miért árnyékolja nyílászáróit zsaluziával? Mert hatékonyan árnyékolja otthonát úgy, hogy közben a nap által sugárzott hőt kint tartja.

Jó lenne a benti hőmérsékletet nyáron néhány fokkal csökkenteni? Erre is megoldás a zsaluzia!

A könnyed és modern megjelenésű zsaluziák lamelláinak távirányítós vagy okostelefonon keresztül való mozgatásával szabályozhatjuk a beáramló fény mennyiségét az igényeinkhez igazodva. A lamellák teljes elfordításával a fény tökéletesen kizárható. A megfelelően állított lamellák nagymértékben hozzájárulnak a lakás felmelegedésének csökkentéséhez. Úgy, hogy közben a fény is bejut az otthonába.

Neva zsaluziák

Megbízható, időálló prémium minőségű, svájci alkatrészekből összeállított Neva zsaluziákkal szereljük fel az otthonát.

A Neva zsaluziák előnyei:

zsaluziák
N

A napfény akár 90%-át kizárják az otthonából.

N

Akár 4-5 C fokkal csökkenhető a bezárt zsaluziákkal a lakás hőmérséklete.

N

Az alulemez lamellák, speciális védőrétegüknek köszönhetően ellenállnak a sérüléseknek és a szennyeződések lerakódását is csökkentik.

N

A zsaluziák minden alkatrésze erős, minőségi alkatrészekből készül, amelyeket hosszantartó használatra és időjárásállóra terveztek.

N

Széles színválasztékban rendelhetők.

N

A szokásosnál kisebb tokmagasságúak.

N

Csendes működésűek.

N

Akár okostelefonnal is működtethető kialakításban is kérhetőek.

Választható lamella típusok

S típusú lamella – S-90

Az S alakú lamellák tökéletesen összezárhatók. Nagyon csendes működésűek.

A redőnyre emlékeztető kinézetű íves lamellák a legszilárdabbak, egymáshoz pontosan illeszkednek. Bezárva összefüggő réteget képeznek nagyban kizárva a fényt.

Sodronyos, látszó, rejtett és önhordó lefutóval is elkészíthető.

Maximális zsaluzia szélesség és magasság: 5000 mm.

Az alapárban 22 színből lehet választani.

Somfy motoros mozgatással ajánljuk.

lamella s-90

Z típusú lamella – Z-90, Z-70

A Z alakú, peremezett lamella családi házakon a leggyakrabban használt típus. Nagy üvegfelületek, francia ablakok árnyékolásához a legjobb választás ez a Z alakú lamella változat.

Kiemelkedően tartós, időjárásálló lamellák nagyon jól egymásra záródnak, tökéletesen egybefüggő árnyékolóréteget hozva létre.

Sodronyos, látszó, rejtett és önhordó lefutóval is elkészíthető.

Maximális zsaluzia szélesség és magasság: 5000 mm.

Az alapárban 22 színből lehet választani.

Somfy motoros mozgatással ajánljuk.

lamella z-90

C típusú lamella – C-80, C-65

A C alakú lamellák, formájuknak köszönhetően, két oldalra billenthetőek, kiváló lehetőséget biztosítva a minél jobb fénymennyiség szabályozáshoz.

A C lamellák minden olyan épületre ajánlottak, ahol fontos a fény még pontosabb szabályozhatósága. Ha szükséges a nagyobb felületen árnyékolás, válasszuk a C-65 helyett a  C-80-as típusú masszívabb zsaluzia lamellákat.

Sodronyos, látszó, rejtett és önhordó lefutóval is elkészíthető.

Maximális zsaluzia szélesség és magasság: 5000 mm.

Az alapárban a C80-as lamellák 22 színben, a C65-ösök 14 színben rendelhetőek.

Somfy motoros mozgatással ajánljuk.

lamella C-80

E és F típusú lamella – F-80, E-50

Irodák és családi házak kedvelt típusai az E és F alakú lamellák, mivel felhúzott állapotban csak kevés helyet foglalnak el.

Alakjuknak köszönhetően laposak ezek a lamellák, ezért sokkal kisebb méretre húzhatóak össze, mint az ívesebb, peremes kialakításúak, teljesen felhúzva kis helyet foglalnak el.

Az alapárban az E-50-es lamellák 8 színben, az F-80-asok 5 színben rendelhetőek.

Somfy motoros mozgatással ajánljuk.

lamella F-80

Válaszható zsaluzia színek

zsaluzia színek

Önhordó zsaluzia rendszerek

Az önhordó zsaluzia rendszerek esetén a lamellákat tartó dobozt és lamellákat összeépítjük az önhordó lefutóval, így egy kész rendszert alkotnak, helyszíni összeszerelést nem igényelnek, gyorsan telepíthetőek. Akár a nyílászáróra előre is rögzíthetők.

Önhordó zsaluzia rendszer típusok

STL önhordó zsaluzia rendszer

STF önhordó zsaluzia rendszer

A STL önhordó zsaluzia rendszer építési előkészítés után nagyon gyorsan telepíthető. Sokoldalú felhasználással bír.

Ez a robusztus önhordó zsaluzia rendszer az építkezés bármely szakaszában telepíthető, nem igényel előkészítést. Nyílászáróra is könnyen felszerelhető. Beépített szúnyoghálóval is rendelhető.

Homlokzati zsaluzia

homlokzati zsaluzia íves
homlokzati zsaluzia szögletes

Az épület síkjából kiemelkedő íves vagy szögletes rendszerű homlokzati zsaluziák nem egyszerűen árnyékolók, hanem díszei is az épületnek. A homlokzatnak esztétikus megjelenést kölcsönöznek és emellett természetesen mindent tudnak, amit egy zsaluziának tudnia kell.

Az önhordóból, lamellákból és vezetőprofilból álló zsaluzia rendszert közvetlenül a homlokzatra kell telepíteni a vezetőprofil tartókonzolra rögzítésével.

Az íves változat hagyományosabb megjelenésű, mind a tok, mind a vezetőprofil gömbölyített. Modern házakon a szögletes kialakítás mutat jól.

Vakolható ISO KASTL zsaluzia tok

Zsaluzia sarokmegoldások

A vakolható ISO KASTL zsaluzia tokot rejtett (nem látszó) kialakításra fejlesztették ki. A zsaluzia tok a hőszigetelésben helyezkedik el, kívülről vakolható felülettel. A homlokzathoz illeszkedő színre vakolható. Köz, ipari, családi és passzívházakhoz is jó megoldás.

zsaluzia sarokmegoldások

A Neva zsaluzia sarokmegoldásokat is kínál pozitív és negatív sarokra is. Ezek a sarokra telepíthető zsaluziák nem csak árnyékolási célokat szolgálnak, hanem esztétikus megjelenést is nyújtanak az épületnek.

Modern és esztétikus árnyékolást szeretne nyílászáróira? Válogasson zsaluzia kínálatunkból és engedjen annyi fényt az otthonába, amennyire épp szüksége van. Tartsa kint a sugárzó hőt, és tegye a háza díszévé az árnyékolóját!

Pin It on Pinterest

Ossza meg ezt!