Tolópaneles amerikai ablakok

Minél nagyobb ablakfelületet szeretne helytakarékosan, amely könnyen működtethető? Válasszon tolópaneles amerikai tolóablakot!

A tolópaneles tolóablakok saját síkjukban oldalra eltolva nyithatók vagy zárhatók. Attól függően, hogy hány mozgatható ablakszárnyuk van, egy, két és három tolópaneles ablaktípusból választhatunk.

Nagyon könnyen nyithatóak és zárhatóak, szabadon szabályozható a nyitva hagyott ablaknyílás mérete az ideális szellőztetéshez, nem tudja becsapni a huzat. Nagy ablakfelületek képezhetőek a tolópaneles ablakokkal ezáltal sok fényt beengedve a helyiségbe. Kiváló hőszigetelő képességgel rendelkeznek.

Egy tolópaneles amerikai tolóablakok

Toló-bukó erkélyajtó

Két egymás melletti panelből épül fel, egy fix külső panelből és egy elé tolható belső panelből. A belső panelt tudjuk oldalirányban mozgatni attól függően, hogy zárjuk vagy nyitjuk az ablakot. Az ablaknyílás mérete szabadon szabályozható, így a szellőző felületet az igények szerint állíthatjuk be.

Ha elegendő, hogy csak az egyik oldalán lehet kinyitni az ablakot, a másik oldalon csak a fényt tudjuk beengedni, kisebb ablakfelületekre van szükség, javasoljuk a jó ár-érték arányú egy tolópaneles tolóablakokat.

Toló-bukó erkélyajtó

Két tolópaneles amerikai tolóablakok

A két tolópaneles ablakok két egymás melletti tolópanelből épülnek fel, ahol mind a külső, mind a belső panel oldalirányban eltolható, így megválaszthatjuk, hogy melyik oldalon szeretnénk nyitva tartani az ablakot vagy akár mind két oldalon, hagyhatunk nyitott részt. Az ablaknyílás méretét szabadon szabályozhatjuk mindkét oldalon.

Egy görgős megoldásnak köszönhetően nagyon könnyen mozgathatóak az ablakszárnyak.

Ha kisebb ablakfelület mellett sok fény beengedésére és a szellőzési irány szabályozhatóságára van szükség, a két emelőpaneles tolóablak jó választás.

Toló-bukó erkélyajtó
Toló-bukó erkélyajtó

Hárompaneles tolóablakok

A három paneles tolóablakok kialakításuk szerint kétféle konstrukcióban választhatók. A különbség a típusok között, hogy mekkora nyitott ablaknyílást tudunk elérni velük.

A hárompaneles tolóablakokkal hatalmas ablakfelületek alakíthatók ki, sok fényt beengedve és kiváló panorámát nyújtva. Két oldalukon nyithatóak, így jobb levegőáramlást érhetünk el.

Könnyen mozgatható ablakszárnyakkal rendelkeznek, amelyet a görgős kialakításuk teszt lehetővé.

Három paneles amerikai tolóablak 1/3 – FIX – 1/3

Toló-bukó erkélyajtó

Egy fix középső panelből és két mozgatható oldalsó panelből állnak. A két oldalsó panelt a fix panel elé tolhatjuk, egyszerre csak a jobb oldalt vagy a bal oldalt kinyitva. Igényeinknek megfelelő állásban rögzíthetjük a nyitott panelt ezzel szabályozva az ablaknyílás és a szellőzési felület méretét.

Toló-bukó erkélyajtó

Három paneles tolóablak 1/4

A nagyméretű fix panel elé egyszerre is eltolhatjuk a jobb és bal ablakpanelt, így mindkét oldalon egyszerre szellőztethetünk. A középső panel hatalmas zavartalan panorámát biztosít. Nagyméretű ablakfelületekhez a legideálisabb megoldás. A mozgatható ablakszárnyakat bármilyen állásban szabadon rögzíthetjük.

Toló-bukó erkélyajtó
Toló-bukó erkélyajtó

A tolópaneles tolóablakok kiváló hő- és hangszigetelő képességűek, nagy ablakfelületeket képeznek, rendkívül helytakarékosak, nem kell aggódni a huzat miatti becsapódás miatt, könnyen tisztíthatóak és hosszú élettartamúak.

Felejtse el az ablakszárnyak kerülgetését, válasszon amerikai tolóablakot!

További amerikai toló ablak kínálatunk

Pin It on Pinterest

Ossza meg ezt!