Emelőpaneles tolóablakok

Olyan ablakot keres, amely nem foglal el helyet a belső térből nyitott állapotban, könnyen nyitható és a dizájnjával kiemeli az épület megjelenését?

Az emelőpaneles amerikai tolóablakok nem befelé nyílnak, hanem felfelé vagy lefelé csúsztatva az ablakpanelt. A huzattól sem kell tartanunk, nem tudja becsapni, mint a hagyományos befelé nyíló ablakokat. A praktikumhoz és könnyű kezelhetőséghez kiemelkedő hőszigetelő képesség is társul.

Egy és két emelőpaneles tolóablakból választhat a mozgatható panelek száma alapján.

Egy emelőpaneles tolóablakok

egy emelő paneles tolóablak

Egy mozgatható alsó panelből és egy fix felső panelből épül fel. Az alsó panelt csúsztatjuk a felső elé a nyitáshoz, záráshoz pedig lefelé csúsztatjuk.

Az alsó panelt bármely állásban rögzíthetjük, így könnyedén szabályozhatjuk az ablaknyílás méretét.

egy emelő paneles tolóablak

Két emelőpaneles tolóablakok

A két emelőpaneles amerikai ablak esetén az alsó panel mellett a felső panel is mozgatható. Bármelyik panelt tudjuk fel vagy lefelé csúsztatni aszerint, hogy fent vagy lent szeretnénk inkább a szabad ablaknyílást. A paneleket a kívánt pozícióban rögzíthetjük. Egy ellensúly segíti a rendkívül könnyű mozgatást.

két emelő paneles amerikai tolóablak
két emelő paneles tolóablak

A modern és megbízható emelőpaneles ablakok rendkívül kis helyigényűek mégis nagy felületen engedik be a fényt a helyiségbe.

Tegye otthonát, irodáját kényelmesebbé ezekkel az amerikai ablakokkal!

További amerikai tolóablak kínálatunk

Pin It on Pinterest

Ossza meg ezt!