Toló-bukó erkélyajtó rendszerek

Modern, esztétikus és költséghatékony erkélyajtót keres, amellyel a szellőztetés is egyszerű? Toló-bukó erkélyajtó a megoldás!

A toló-bukó műanyag erkélyajtó standard erkélyajtó méretű, DECEUNINCK vagy Synego műanyag nyílászáró profilból készül. Nem csak nyitható, hanem bukóra is állítható, így könnyebbé és biztonságosabbá teszi a szellőztetést. A szárnyakat a kinyitáshoz ki kell emelni a helyükről és ezután lehet eltolni, amely nehezebb nyitás-zárást eredményez, ezt egy kényszerműködtetésű vasalat beiktatásával lehet javítani. Mivel az ajtótok a működéséből kifolyólag magasabb, olyan helyeken nem javasolt a beépítésük, ahol akadálymentes ajtónyílás szükséges.

Előnye, hogy árában hozzávetőleg fele annyiba kerül, mint egy már prémium kategóriát képviselő emelő-toló erkélyajtó, cserébe a nehezebb működés és a nem akadálymentes kisebb méretű ajtónyílásokkal kell számolni.

A toló-bukó erélyajtóink igénytől függően 2 vagy 3 rétegű üvegezéssel készülnek, nagyon jó hőszigetelő képességgel rendelkeznek. Fehér vagy mindkét oldalán színes változatban is rendelhetők.

Ha kisebb méretű ajtónyílásba keres kedvező árú erkélyajtó megoldást, szeretné, ha bukóra is lehetne nyitni az ajtót szellőztetéshez, ismerje meg toló-bukó erkélyajtóinkat!

Toló-bukó erkélyajtó

Ha fontos, hogy egyszerűbben és könnyebben tudja működtetni az erkélyajtót, ajánljuk, hogy inkább válassza az emelő-toló erkélyajtóinkat, amelyek könnyedén oldalra eltolhatóak, emelés nélkül.

Ismerje meg emelő-toló erkélyajtóinkat!

Így építjük be az emelő-toló erkélyajtókat

Pin It on Pinterest

Ossza meg ezt!