Emelő-toló erkélyajtó rendszerek

Nagy üvegfelületű erkélyajtót szeretne? Válassza a kompromisszum mentes, prémium kategóriás emelő-toló erkélyajtót!

Az akár 4-5 méteres ajtószárny lehetőséggel is bíró, vízszintesen, saját síkjában tolható, rendkívül könnyű működtetésű emelő-toló műanyag erkélyajtó kb. 20 cm-es profilvastagságának és akár 3 rétegű üvegezésének köszönhetően rendkívül strapabíró és kiváló hő- és hangszigetelő képességet nyújt. Emellett nem szabad figyelmen kívül hagyni a hatalmas szabad panorámát sem, amelyre lehetőség nyílik ezekkel a modern és minden stílushoz jól alkalmazkodó műanyag erkélyajtókkal.

Az ajtótok akadálymentes közlekedési lehetőséget biztosít, így olyan otthonokba, irodákba is ajánljuk, ahol fontos szempont, hogy ne akadályozza semmi a szabad mozgást.

A fehér vagy mindkét oldalán színes nagy üvegfelületű emelő-toló erkélyajtó egybenyitja a belső és a külső tereket ezzel szüntetve meg a határokat. Az alapértelmezetten két rétegű üvegezéssel készülő erkélyajtó igény szerint három rétegű üvegezéssel is kérhető, ezzel emelve a hő- és hangszigetelőképesség méretét.

Az emelő-toló műanyag erkélyajtóink minden olyan igénynek megfelelnek, amely egy modern prémium kategóriás nyílászárótól elvárható.

Ismerje meg emelő-toló erkélyajtó rendszereinket!

Toló-bukó erkélyajtó

Így építjük be az emelő-toló erkélyajtókat

További toló erkélyajtó rendszerünk

Pin It on Pinterest

Ossza meg ezt!