Szoba ajtók MDF kivitelbenA beltéri ajtók bármilyen lakás díszei lehetnek. Nem sokan gondolnak rájuk a bútorzat és a berendezés jelentős elemeként, pedig igen nagy szerepet játszanak a helység hangulatának megtervezésében. Tündököljenek a szivárvány bármely színében, vagy vonzzák a tekintetet hagyományos faerezettel, az MDF darabok bármilyen külsőt felvehetnek. Alább segítünk önnek megtalálni a megfelelőt!

A klasszikus kinézet kedvelőinek tökéletes választás a CPL és a Prémium CPL típus. Ezek a laminálás nevű eljárás miatt tartják meg hosszú évek során is a ráhelyezett fóliát. Lássuk el őket egy szép, mintás üvegbetéttel, vagy modernebb stílust teremtő krómcsíkkal, és máris különlegesebbé tettük.

Akár intarziás kivitelben is elérhetőek egyes szoba ajtók, mely ugyancsak vonzza a tekintetet. Az edzett üveg már valódi luxus érzetét keltheti, de elég lehet ehhez egy aranyszínű, ódon kilincs is. Az kreatív lelkeknek akár saját mintát is marathatnak beléjük, hogy ezzel is kifejezzék egyediségüket.

Persze a szűkebb pénztárcával rendelkezőknek elérhető típust is találhat nálunk. Ezek az ajtók a Premier beltéri ajtó család nevet viselik, dekorfóliás felülettel rendelkeznek, a kedvező ár elérése érdekében a dekorfóliát ragasztással rögzítik a hordozó felületen. A weboldalunkon ezek között is talának szemrevaló kiviteleket.

 

Ha inkább szeretnénk színesebbé, modernebbé tenni helységeinket, a festett szoba ajtók a számunkra megfelelőek. A fehér igen nagy népszerűségnek örvend manapság modern, minimalista külsejével, ami tisztaságot sugároz és fényt visz a helységekbe. Az extravaganciára vágyók próbálkozhatnak egy elegáns feketével is. Ez igen különlegesen fest, de sajnos ára is borsosabb tekintve, hogy minél sötétebb a választott szín, annál több rétegben kell felvinni azt.

Természetesen bármilyen egyéb színt is keverhetünk leendő nyílászárónknak, de érdemes odafigyelni néhány dologra. Egyrészt a különböző színek más-más hangulatot teremtenek, másrészt a rikítóbbak hosszútávon zavaróak lehetnek. Sok erről szóló cikket találhat erről az interneten, amik segíthetnek a választásban.

Bármire is essen a választása, biztosan jó döntést hoz, hisz a modern MDF szoba ajtók sokáig tűrik az idő vasfogát, és mindvégig ugyanúgy tündökölnek. Nálunk megtalálhatja a fentebb említettek bármelyikét, és a megfelelő kiválasztásához szívesen segítséget is nyújtunk elérhetőségeinken.

Pin It on Pinterest

Ossza meg ezt!