Stílusos és biztonságos a beltéri üvegajtóNapjainkban a beltéri üveges ajtók egyre nagyobb szerepet kapnak, hiszen sokak számára tetszetős látvány a megannyi mintázattal, érdekes dizájn elemekkel megtervezett üvegajtók a plázákban, orvosi rendelőkben és modern irodaházakban, és szívesen látják viszont ezt a stílust az otthonokban is.

 

Beltéri üvegajtó előnyei

Mivel átengedi a fényt, így segít világosan tartani a ház fénnyel kevésbé ellátott többi helyiségét is. Az üveges ajtó könnyed és elegáns hatást kelt, ezért nem csak nyílászáróként lehet rá tekinteni, hanem a dizájn egy fontos elemeként is.

Minden beltéri ajtónk elérhető üveges kialakításban is, így hatalmas választékban lehet válogatni a szebbnél-szebb üveges ajtók között.

 

Miért érdemes beltéri üvegajtót választani?

● Könnyed és modern stílusa miatt igazi légies hangulatot teremt minden otthonnak.
● A választott üveg típusától és méretétől függően tudjuk meghatározni az üvegen beáramló fény erősségét, megvilágítva ezzel a teret, vagy éppen csak átszűrődő fényt engedve.
● Az üveg felület, illetve a körülötte lévő alapanyagok mind könnyedén tisztíthatóak, hogy fenn tudjuk tartani az újszerű, modern érzést, amit egy ilyen minőségi ajtó látványa tud nyújtani.

 

Hogy épül fel az üvegajtó?

Az ajtólapban kivágásra kerül az üveg helye. Az ajtóba üvegtartók kerülnek, amelyek megtartják az üveget, az üveget üvegszegő lécek tartanak a helyén.Teljes üvegajtó esetében az egész ajtólapnak az anyaga üveg, amelyet főként modern házakban látunk. Általában 8 vagy 10 mm vastag edzett biztonsági üvegből áll. A teljes üvegajtó tokszerkezete az ugyanaz, mint egy hagyományos ajtónál, csak az üveg miatt speciális vasalatok szükségesek hozzá.

 

Mennyire tartós az üvegajtó?

Nem tart tovább vagy kevesebb ideig, mint egy hagyományos ajtó. A legtöbb esetben nem okoz gondot a beépítése még a súlykülönbség miatt sem. A speciális zsanérok, illetve a biztonságos kialakítás segítenek, hogy a hagyományos ajtóknál nagyobb súly se vezessen nehézkes működéshez vagy idő előtti elhasználódáshoz.

AZ ÜVEGAJTÓ KÍNÁLATUNK LEGKEDVELTEBB MODELLJEI:

Beltéri üvegajtó kínálatunk

Kínálatunkban hagyományos, 4 mm vastag üvegezésű ajtók találhatóak, amelyek alapesetben nem kapnak semmilyen speciális bevonatot. Vagy savmart üveg, vagy katedrált (mintás) üvegezés kérhető, de ahol fontos az átláthatóság, lehetőség van hagyományos, teljesen átlátszó üvegezést is rendelni az ajtóba.

Természetesen lehet kérni biztonsági és / vagy edzett üvegezésű modelleket is. A biztonsági üveg esetében az üveget egy speciális fólia tartja össze, hogy még jobban ellenálljon a törésnek. Az edzett üveg törés esetén apró darabokra esik szét, hogy elkerüljük az esetleges személyi sérüléseket.

Kínálatunkban modern, letisztult és eleganciát sugárzó beltéri üvegajtókat találhat, melyek között egyaránt akadnak teljesen üvegezett ajtók, egy vastag vagy több vékonyabb vertikális vonalban elhelyezett üveges berakású beltéri nyílászárók, illetve olyan ajtók is, amelyeken többféle módon lett kialakítva az üvegezés, legyen az egy vékony vízszintes vonal, vagy több nagyobb téglalap alakú kivágás az üvegezett részeknek. A savmart mintákkal díszített, illetve a teljesen vagy részlegesen áttetsző üvegezésű ajtók széles kínálatával is várjuk.

A teljes beltéri üvegajtó kiálatunkat IDE KATTINTVA tekintheti meg.

Pin It on Pinterest

Ossza meg ezt!