Referenciáink

Családi ház, festett fehér MDF beltéri ajtók

Az elegancia, letisztultság és modern korok egyvelege egy ajtótípusban! A minimalista Fehér Festett ajtóink kiváló választás a letisztult formavilág kedvelőinek!

Prémium CPL beltéri ajtók

A Prémium CPL ajtók a legmagasabb minőségű gyártási folyamatoknak és a melamin plusz rétegnek köszönhetően ellenállóbbak a CPL ajtókkal szemben. Abszolút csúcskategória kompromisszumok nélkül.

Tiszántúli Takarékszövetkezet debreceni fiók,
Prémium Klasszik, juhar felületű beltéri ajtók

A Prémium Klasszik ajtóknak az elegáns megjelenés melletti kiemelkedő sajátossága, hogy rendkívüli strapabíró képességgel rendelkeznek és ellenállnak a negatív külső hatásoknak is. Ügyfelünk juhar színben, egyedi üvegezéssel és mintázattal, egyedi osztással és krómcsíkokkal kérte ajtóit.  A tele ajtók 82. mintázattal, a kétszárnyú ajtó egyedi krómcsíkos mintázattal, oldalvilágítóval van ellátva!

 

Debrecen Corpus fitness, wenge színű,nagy kopásállóságú CPL ajtókkal

Az igények felmérése után a Corpus Fitness edzőterem is a CPL ajtókat választotta.  Amit a magas minőség és hosszú élettartam jellemez.
A beépített ajtók wenge színben készültek, G25 mintával vagy tele kivitelben. Az üvegesek savmart üveggel, az L01 üvegajtó edzett üveggel készült.

 

Debreceni lakópark Fehér Festett ajtók

Az elegancia, letisztultság és modern korok egyvelege egy ajtótípusban! A minimalista Fehér Festett ajtóink kiváló választás a letisztult formavilág kedvelőinek!  Jelen esetben is erre esett ügyfelünk választása, ahol Fehér Festett ajtó, 98-as mintázattal, tele kivitelben került beépítésre.

Budapesti családi ház, Prémium Klasszik beltéri ajtókkal, dió színben

A Prémium Klasszik ajtók remek választás azoknak, akik a klasszikus vonalvezetés és elegancia kedvelői! Ügyfelünk dió színben, tele kivitelben 98-as mintával kérte a tele kivitelű ajtókat.  és savmart üvegezéssel kérte Prémium Klasszik ajtóit, valamint a képen látható tolóajtó savmart üvegezéssel került beépítésre (101-es minta).  XXXXX

Budapest környéki családi ház sötét antracit beltéri ajtókkal

Vásárlónk a klasszikus vonalvezetést kereste egy mai trendeknek megfelelő ajtóban. Így ajánlottuk neki a mai koroknak tökéletesen megfelelő Prémium Klasszik ajtó kínálatunkat. Egy igazán mutatós ajtó kollekció került beépítésre, amelyet a képek jól bemutatnak. Antracit szín, 79-es minta, valamint falsíkon futó tolóajtó antracit Prémium Klasszik ajtólap került beépítésre.

Debreceni irodaház, Prémium Klasszik ajtók juhar színben

A Piac-Barna utcai beépítésünk során egy igazán impozáns Prémium Klasszik ajtó került beépítésre. Ez az ajtótípus jól reprezentálja és ötvözi a modern elegancia és klasszikus jegyek jellemvonásait. Juhar szín, egyedi mintázat, egyedi osztással és krómcsíkokkal ellátott ajtók láthatók a képen, illetve egy tele ajtó mart mintával.

Debreceni lakópark Fehér Festett ajtók

Vásárlónk a letisztult, minimalista stílusirányzat kedvelője. Számára nem is lehetne jobb választás a Fehér Festett ajtó kínálatunk!
A képen látható ajtók, 16-os mintázattal, tele és üveges kivitelben készültek, egyes ajtók egyedi méretű és egyedi mintázatú mély tokozattal kerültek beépítésre.

Budapesti családi ház wellness helyiséggel, Prémium Modern és Üveg ajtókkal

Egy prémium háziorvosi rendelőbe mi sem kerülhetne más, mint Prémium Klasszik ajtó. Elegancia, klasszikus jegyek és széles szín- és mintaválaszték jellemezi ezen ajtótípusainkat!  Ügyfelünk calvados színben, krómcsíkos, savmart edzett biztonsági üveggel is kért ajtót, valamint egyedi szélesített biztonsági üveges kialakítással és tolóajtós, egyedi mintázattal ellátott üvegajtót rendelt Tőlünk.

Budapest lakópark, Prémium Klasszik ajtókkal, dió színben

A prémium klasszik ajtók széles kínálatának köszönhetően számos megjelenésben elérhetők. Közkedvelt ajtótípus a kiváló ellenálló képesség miatt is.
Jelen esetben egy klasszikus dió színű, 79-es mintázatú Prémium Klasszik ajtó került beépítésre, amely a modern dizájnt és a klasszikus kor jegyeit is magába foglalja.

Vákuumfóliás beltéri ajtók sötét dió színben

Sötét dió színű Prémium Klasszik ajtóink a kiválóan reprezentálja a modern stílus és letisztultság irányzatát felénk. Igazán megnyerő és egyedi küllemet biztosíthat otthona számára, ha ezt az ajtótípust választja. Sötét dió szín, 79-es mintázat, valamint falsíkon futó tolóajtó Prémium Klasszik ajtólappal.

Budapest környéki családi ház Fehér Festett beltéri ajtókkal

A fehér az elegancia, letisztultság és ragyogás színe. Ügyfelünk egy igazán elegáns és mutatós kollekciót rendelt magának, amely a klasszikus jegyek vonásait tökéletesen reprezentálja. Festett Fehér ajtók, 32-es minta, egyedi tiffany üvegezés, egyedi mintázattal, valamint 52-es minta, tele kivitel és 41-es minta került beépítésre.

Családi ház ablakbeépítése

Új építésű családi házakban a műanyag ablak beépítés ideális választás. A hő és hangszigetelőképesség, strapabíróság mellett az is fontos előnye, hogy jól illeszkedik a modern építészeti megoldásokhoz. Ügyfeleink a legkülönbözőbb igényekkel kerestek meg minket, méret, alak, kivitel szempontjából. A végeredmény minden esetben impozáns lett, nem beszélve a funkcionalitásról. A régi ablakok cseréjekor is hasonlóan ötletgazdag megoldások valósíthatók meg.

Társasház ablakainak beépítése

A társasház ablakbeépítés egyik nagyon keresett szolgáltatásunk. Új építésű társasházak esetén a műanyag nyílászárók praktikus és tetszetős megoldást nyújtanak. Az elvárás, hogy sok évig ne legyen szükség a cseréjükre és a modern kor igényeinek megfelelő hő és hangszigetelést nyújtsanak, amely feltételeket termékeink teljesítik, sok éves tapasztalattal rendelkező szakembereink munkájukkal ezt tovább erősítik.

Pin It on Pinterest

Ossza meg ezt!