Mitől különleges a fehér ajtó?Mai világunk őrült rohanásában egyszerű megfeledkezni a régi időkről, amikor még minden egyszerűbb, más hangulatú volt. Nincs ez másképp a nyílászáróiparban sem, hiszen napjainkban már az egyén korát éljük, minden egyedi, minden izgalmas és extravagáns, amilyet csak akar, a megfelelő összeg ellenében meg is kaphatja. Bármi elérhető. Helyénvaló tehát feltenni a kérdést, vajon mennyi helye van még itt egy annyira egyszerű koncepciónak, mint például a fehér ajtó?

Ennek ellenére, meglepő dologra figyelhetünk fel, ha végigböngésszük valahol a közelmúlt, vagy akár az elmúlt egy-két év nyílászáró vásárlási statisztikáit: most, a végtelen lehetőségek és a fergetegesen kinéző, mégis olcsó beltéri ajtók uralmának csúcspontján, a vásárlókat mégis egy típus érdekli a legjobban, mégpedig a fehér ajtó. A kérdés szinte automatikusan előkerül: az egyszerű, egyszínű lap, hogy csavarhatta el ennyi ember fejét? Mi lehet ennek az oka, de ami talán sokkal fontosabb: mi a legjobb lehetőség, ha mi is ilyenre vágyunk?

A válasz annyira egyszerű, hogy sokan talán pontosan a tény miatt nem gondolnának rá azonnal: ezek a termékek azt az egyszerű, letisztult mintát és életet képviselik, ami sokak vágya, valamint nem utolsósorban olcsók, időtállók, és mégis modernek, köszönhetően az MDF vázszerkezetnek és az újféle gyártástechnológiáknak.

De miért éppen az MDF alapanyag? Nos, a faipar egyik leggyorsabban feltörő nyersanyagáról van szó, egy mesterséges fa, amely a természetes anyag legtöbb hibáját kiküszöböli. Nincsenek eltérő szálirányok, nincsenek görcsök, nincs feszültség sem, ezen tények miatt pedig roppant egyszerűvé válik a megmunkálás, sokoldalúbbá a végső felhasználás.

Ez a típus az, amely a régimódi, az emberek képzeletében és emlékeiben élő fehér ajtó modern megfelelője. Elődjének talán a zománcozott felületű tömörfa termékek mondhatók, amelyet legtöbben ismerünk, azonban ez jóval több annál. Egyrészt természetesen anyagában, másrészt pedig elkészítésének módjában tér el.

Mitől különleges a fehér ajtó?Manapság ebből a kiváló anyagból készül a modern nyílászárók zöme, az idő és a vásárlói elégedettségről számot adó rengeteg vélemény pedig őket igazolja. Sok típus közül válogathat a jövendőbeli vásárló, ott van például a CPL, a dekorfóliás, vagy a vákuumfóliás, de ami jelen esetben különösen érdekel minket, az a festett felületű fehér ajtó.

Itt a lap a már említett MDF-ből készül, vastagsága miatt fogadhat marásmintákat, így csinosíthatjuk, nem kell, hogy egyszerű legyen. Emellett a festék sem a régi egyszerű zománc, amivel a régi mester időnként átkente az ajtókat a megrendelői számára: itt profi körülmények között felvitt, tartós, ellenálló festékről beszélünk, amit több rétegben visznek fel, egészen addig, amíg a felület tükörsima nem lesz. A legnagyobb különbség viszont nem ez, hanem a tény, hogy ez a festék sosem veszíti el a színét, mindig ugyanolyan hófehér marad, mint beszerelésekor volt.

A most kapott információk talán már elégségesek sokak számára, hogy meghozzák a döntésüket az ilyen típusú nyílászárók alkalmazásáról, vagy épp vásárlásáról, azonban fontosnak tartjuk megjegyezni, hogy a folyam nem szakad meg itt: ha egyéb termékek is érdeklik, esetleg valamire még választ keres, nyugodtan nézzen körül oldalunkon, ahol számtalan cikk várja az érdeklődőket. Ha bármi érdekli, legyen az kapcsolatos a fehér ajtóval, vagy mással, ami megragadta a figyelmét, mindenképp tekintsen körbe honlapunkon, vagy keressen minket elérhetőségeinken.

Tekintse meg a teljes fehér festett beltéri ajtó kínálatunkat itt!

A LEGKEDVELTEBB FEHÉR FESTETT BELTÉRI AJTÓ KIVITELEK:

Pin It on Pinterest

Ossza meg ezt!