Mitől függ egy egyedi ajtó ár?Ha mostanában volt, vagy lesz szüksége új beltéri ajtó beszerelésére, biztosan rengeteg kérdés fogalmazódott meg önben a témával kapcsolatban. Hogy nézhet ki a termék, mik a lehetőségek, mik azok a tényezők, amelyek befolyásolják az elkészültét?

De főleg: mennyibe fog kerülni, hogy az ízlésemnek megfelelő lehessen? Ami jó, az biztosan rettentő sokba kerül, gondolják sokan. Engedje meg, hogy meglepjük! Nézzük meg, hogyan is áll össze egy egyedi ajtó ár!

Hogy megtudhassunk minden lényeges információt, több részre szedjük ezt a kérdést. A továbbiakban ezen témakörök mentén fogjuk megvizsgálni az anyagi tényezőt, amit ránk nézve jelent ez a beruházás.

 

Egyedi ajtó ár – MDF a lelke mindennek

Egy modern nyílászáró készítése során, meglepő módon, de már nem használnak természetes fát – ha mégis, nagyon keveset. A fa egy gyorsan fogyó nyersanyag, de az ipar kitalált valamit, hogy kissé csökkentsék ezt: az MDF egy mesterséges faanyag, amelyet faőrleményből és műgyantából állítanak elő.

Rendelkezik a fa számos előnyével, azonban kiejti a gyengeségeit, kevesebb kell belőle, és könnyű vele dolgozni. Mára ez az anyag teljesen meghódította az ipart és a piacot, valamint ez az oka annak is, hogy az egyedi ajtó ár alacsony maradhat: takarékosabb anyag.

 

A burkolatokról – az egyedi ajtó ár egyik meghatározó eleme

Ha a nyílászáró alapja elkészült, el kell döntenünk miféle burkolatot fog kapni: ez végleges döntés, hiszen nincs lehetőség később megváltoztatni bármit, az ajtó úgy marad, ahogy megvettük, sok terhelést bír el.

Ha nagyobb szinten akarunk nézelődni, két különböző típus van: a laminált felület – tehát dekorfólia, CPL fólia, vákuumfólia – valamint a festett felület, ahol általában fehér az alapszín, de nem csak arra van lehetőség. A sötétebb színek drágábbak, de mutatósabbak is.

A LEGKEDVELTEBB EGYEDI BELTÉRI AJTÓ TÍPUSOK:

 

Az egyedi ajtó ár sok más tényező között a választott felülettől függ. A festett felület általánosan drágább, de több lehetőséget nyújt, a CPL erős és kitartó, a dekorfólia gyors és olcsó. Minden vásárló megtalálhatja a számítását.

Amit eddig leírtunk, csupán a jéghegy csúcsa, sokkal több információ, szépség, csoda várja, ha úgy dönt, nem elégszik meg a betűkkel, inkább felkeres minket személyesen! Munkatársaink katalógusokkal, mintákkal és kedves, segítőkész hozzáállással várják!

Pin It on Pinterest

Ossza meg ezt!