mert a panel beltéri ajtó is lehet modern, diszkrét és igényesAz utolsó panel lakásokat az 1990-es években fejezték be, s az eltelt néhány évtized alatt számos tulajdonos döntött úgy, hogy felújítja a lakását, amely keretében lecseréli régi, standard panel beltéri ajtaját is, hogy a régi szocreál kialakítás helyett egy modern és letisztult atmoszférát tudjanak  varázsolni az otthonukba.

Panel beltéri ajtók azok az ajtó típusok, amelyek a szabvány ajtó méretektől különbözőek. Panel beltéri ajtónak megfelel bármely utólag beszerelhető ajtótokos ajtó.

 

Beltéri ajtó panelba

Szerencsére a hatalmas választéknak köszönhetően már szinte minden típusban lehet kapni beltéri ajtót panelbe, viszont az egyedi méretek miatt az MDF alapanyagú CPL, vákuumfóliás vagy festett ajtók között találhatjuk meg a megfelelőt. A dekor és prémium dekor ajtókat nem lehet panellakásba beépíteni, mert ezek nem elérhetők egyedi méretben.

Ezek megannyi színben, típusban és kialakításban kaphatóak, legyen az egy csodaszép mart mintázat, hagyományos üvegezés, vagy bármilyen díszítőelem, amelyet az ügyfél kér.

A LEGKEDVELTEBB CPL BELTÉRI AJTÓ KIVITELEK:

 

Figyeljen a panel beltéri ajtó méretekre

A panel ajtók nem szabványméretűek. Az általános beltéri ajtók szabvány magassága 210 cm. A panelbe emiatt mindig csak egyedi méretű ajtót lehet beszerelni, amelyet a helyszíni felmérés után tudunk pontosan megállapítani, hogy mekkora modellekre lesz szükség.

A LEGKEDVELTEBB PRÉMIUM CPL BELTÉRI AJTÓ KIVITELEK:

Hogyan zajlik egy panel ajtó csere?

A panelekben bevett szokás volt, hogy kb 5 cm vastagságú falnyúlványra tették rá az ajtókat. Mivel a legtöbb ajtótok ma már legalább 8 cm-es vagy annál vastagabb, így vagy le kell vésni ezt a kis falrészt, vagy duplungolás segítségével kell felszerelni az új ajtótokot.

Az ajtó csere gyakorlatilag csak abban tér el a hagyományos tégla építésű házakban végzett ajtó cserétől, hogy duplungolás segítségével hizlaljuk fel a szegőléceket ahol szükséges, így akár 4-5 cm falvastagságú ajtónyílásba is biztonságosan tudunk 8-10 cm-es ajtótokot beszerelni.

A LEGKEDVELTEBB FESTETT MDF BELTÉRI AJTÓ KIVITELEK:

A régi ajtótok kibontása nem jár sok kosszal, mert a betonszerkezetből gyakorlatilag csak ki kell csavarozni az ajtótokot, s felszerelni az újat. Így nem kell kőművest hívni, vagy burkolót a panel ajtócsere esetében.

Még az akár 1-2 cm-es falvastagsági eltéréseket is könnyen lehet korrigálni a modern ajtótok segítségével, így az ilyen felszíni egyenlőtlenségeket is ki lehet küszöbölni az ajtótok beszerelése során.

Tekintse meg panel beltéri ajtó kínálatunkat az interneten, vagy jöjjön el hozzánk személyesen a budapesti vagy a debreceni bemutatótermünkbe, s kérjen előzetesen időpontot egy személyes konzultációra.

Pin It on Pinterest

Ossza meg ezt!