Kétszárnyú beltéri ajtóA kétszárnyú ajtó nagy előnye ami a funkciójából is adódik, hogy nagy az átjárhatósága az ilyen nyílászáróknak, így kinyitva könnyedén lehet a nagy méretű tárgyakat átvinni rajta, nem foglal nagy teret a helyiségből, illetve a tereket igény esetén össze lehet vele nyitni.

A kétszárnyú ajtók rengeteg színben, formában, kialakításban elérhetőek, így ugyanúgy díszei lehetnek az ottonának a nyílvánvaló funkcionalítás mellett, mint az egyszárnyú változatok.

Kétszárnyú ajtó főbb jellemzői

 

● Fal szélessége

○ Az egyszárnyú ajtók szélessége általában 75-90-100 cm, mozgáskorlátozott ajtó esetén lehet ez 110 cm is.

○ A duplaszárnyú ajtók esetében ezek a méretek nagyobbak, így ezeket olyan falakba lehet beépíteni, ahol szükség van 120-220 cm es ajtónyílás méretre.

● Kétszárnyú beltéri ajtó szerkezete

○ A duplaszárnyú beltéri ajtók egy fő- és egy segédszárnnyal készülnek, melyek lehetnek szimmetrikusak vagy aszimmetrikusak is.

○ Értelemszerűen az a szélesebb szárny, amelyet átjárásra használunk a mindennapokban, s az a kisebb, amelyet általában zárva tartunk, s csak nagyobb bútorok és tárgyak szállításakor nyitunk ki.

EZEKBŐL A TÍPUSOKBÓL IS KÉSZÍTHETŐ KÉTSZÁRNYÚ AJTÓ:

 

Kétszárnyú ajtó kínálatunk

 

● Kétszárnyú beltéri ajtó üveges kivitelben

○ Természetesen a duplaszárnyú ajtókat is lehet sokféle mart mintázatú vagy akár sima üvegezéssel is kérni. Ugyanazokat a mintákat elérhetők, mint az egyszárnyú ajtóknál.

● Kétszárnyú ajtó egyedi méretben

○ A termékkínálatunkból az egyedi méretben, felár nélkül kapható ajtókat lehet kétszárnyú kivitelben is kérni.

● Kétszárnyú beltéri ajtó árak

○ A kétszárnyú ajtó árak függnek a választott típustól, színtől, extra tulajdonságoktól.

 

Amennyiben érdekli ez a megoldás, kérjen kétszárnyú ajtóra árajánlatot cégünktől a weboldalunkon található űrlap segítségével.

EZEKBŐL A TÍPUSOKBÓL IS KÉSZÍTHETŐ KÉTSZÁRNYÚ AJTÓ:

Pin It on Pinterest

Ossza meg ezt!