Felmérés nyílászáró beépítésre garanciával

Már állnak az ingatlanja falai és még nem szerezte be a nyílászáróit?

Javasoljuk, hogy vegye igénybe nyílászáró felmérési szolgáltatásunkat. A helyszíni felmérés Debrecen területén belül teljesen ingyenes. Budapest területén belüli beltéri ajtó felmérés esetén 3.000 Ft. felmérési díj fizetendő, amit vásárlás esetén jóváírunk Önnek! A kültéri nyílászárók és az árnyékolástechnika felmérési díja Budapesten belül 6.000 Ft. Vidéki felmérési cím esetében kilométer alapú üzemanyagköltséget számolunk fel.

A felmérési szolgáltatásunk kiterjed ablakra, erkélyajtóra, bejárati és beltéri ajtóra, garázskapura, árnyékolási eszközökre is.

Helyszíni felmérés garanciával

DECEUNINCK Optimum műanyag ablak

Kollégáink az előre egyeztetett időpontban kimennek a helyszínre és felmérik a nyílászárók helyét. Megtervezik Önnel közösen a szükséges nyílászárókat, árnyékolókat, egyéb kiegészítőket. Tanácsokkal látják el látva a helyszíni adottságokat. Ötleteket adnak a minél kényelmesebb használat elérése céljából. Felmérik a beépítéshez szükséges munkafolyamatokat és anyagokat. Ez alapján készítünk egy részletes kalkulációt. Mely tartalmazza a pontos termék árat és a kivitelezés díját.

A helyszíni felmérésünk nagy előnye, hogy a kollégáink a látottak és a méretek ismeretében precízen meg tudnak tervezni mindent, nem fordulhat elő, hogy valami nem a megfelelő méretben, kialakításban készül el.

Az általunk felmért méretekre garanciát vállalunk.

A felmérés után készített árajánlatunk fillérre pontos árat tartalmaz, nem merülnek fel rejtett költségek.

Ha felkeltettük érdeklődését, kérje helyszíni felmérésünket!

Pin It on Pinterest

Ossza meg ezt!