CPL beltéri ajtó: ha fontos a külsőHa beltéri nyílászárókról beszélünk, mindenkinek kicsit más jut eszébe. Van, akinek egy sima, egyszínű felszín, míg másnak egy szépen megmunkált, enyhén díszített, minőségi fa. Persze más az, amit az ember megszokott, és más az, ami neki tetszik. A CPL beltéri ajtó szinte bármilyen ízlésnek megfelelően alakítható. Nézzük, hát, hogy hogyan!

A modern MDF-ből készült, laminált termékek közül a CPL beltéri ajtó a legsokoldalúbb a piacon. Ezt köszönheti az egyszerű, mégis nagy szabadságot megengedő felszínének, és persze az anyagának. A “CPL” a “Continous Pressure Laminate” rövidítése, ami magyarul annyi tesz: “folyamatos nyomás alatt laminált”. Ez azt jelenti, hogy egyenletes, alacsony nyomással helyezik rá a fóliát, melynek köszönhetően tökéletesen illeszkedő és tartós felületet kapunk. Ez sokkal strapabíróbb megoldás, mint a szimpla ragasztott fólia, ami akár le is kophat, ha nem vigyázunk rá.

A belsejét tekintve ott van persze maga az MDF. Ez egy gyantával kevert farostlemez, mely igen sűrű és kemény, de mégis könnyen formálható és nem igényel karbantartást, mint a hagyományos fa. A tömítés lehet az olcsóbb papírrács, illetve furatolt farostlemez. Az utóbbi valamivel nagyobb stabilitást eredményez, így a bonyolultabb, nehezebb szerkezeteket is elbírja. Nézzük is meg, hogy mitől lehet nehezebb egyáltalán!

Tekintse meg teljes CPL beltéri ajtó kínálatunkat ide kattintva!

A LEGKEDVELTEBB CPL BELTÉRI AJTÓ KIVITELEK:

A CPL beltéri ajtó a leginkább testreszabható a piacon. Ez már a katalógusokból is kiderül, de akár saját dizájnt is megálmodhatunk neki. Bármilyen minta maratható bele, mint például a szoba lakójának monogrammja, vagy egy különlegesebb, absztrakt műalkotás is, ha szeretnénk.

Mintázatát tekintve intarziás is lehet, és persze említésre se méltó, hogy bármelyik fát utánozni tudja. Modernebbé tehető egy krómcsíkkal, vagy vágható bele ablak is valamilyen mintás, tiszta, vagy homokfúvott üveggel. Az edzett üveg berakás igazán erős és stabil szerkezetet kíván, ezért ha ilyen látványos dolog szerepel álmaink nyílászáróján, csakis a CPL jöhet szóba, és az is csak farost betéttel.

Sokféleképpen nézhet ki az önnek tetsző darab, de bármire is vágyik, azt meg tudjuk valósítani önnek a lehető legkedvezőbb áron. Ha kíváncsi egyéb részletekre, és további lehetőségekre, keressen bennünket a megadott elérhetőségeken.

Tekintse meg teljes Prémium CPL beltéri ajtó kínálatunkat ide kattintva!

A LEGKEDVELTEBB PRÉMIUM CPL BELTÉRI AJTÓ KIVITELEK:

Pin It on Pinterest

Ossza meg ezt!