CPL ajtó tulajdonságaiA CPL az angol Continuous Pressure Laminate szó rövidítése, mely magyarul Folyamatos nyomásnak kitett laminátumot jelent.

Ezért ez a laminátum egy nagyon kemény, erős felületet képez a beltéri ajtókon, mely hatására egy nagy igényeknek kitett helyen is nyugodtan alkalmazható.

Megfelelő választás gyakorlatilag bármilyen lakás célú helyiségben, de a nagyobb igénybevételt is kiválóan bírja, mint például irodák, nyilvános helyiségek nyílászárója.

 

CPL fóliás beltéri ajtó jellemzői

 

 • A melamin akrillal kezelt fólia kopás-, karc-, ütés- és UV-sugárzás álló, valamint bizonyos mértékig ellenáll a parázsnak is. Emiatt hosszútávú befektetésnek minősül a CPL ajtó.
 • Részben MDF, részben nagyon jó minőségű faforgács anyagból épül fel a CPL fólia alatti ajtó és tokszerkezet.

A LEGKEDVELTEBB CPL BELTÉRI AJTÓ KIVITELEK:

 • A CPL beltéri ajtó nagy előnye, hogy könnyedén lehet egyedire szabni:
  ○ Intarziás mintával is kérhető.
  ○ Rengeteg színben kapható.
  ○ Megszólalásig hasonlít a fafelületekre.
  ○ Lehet bele kérni hőtechnikai betétet, hogy jobb legyen a hő- és hangszigetelés a helyiségekben.
  ○ Kis- és mellékhelyiségek, étkezők vagy konyhák esetén kérhető bele szellőzőnyílás vagy egyedi kialakítású savmart / edzett üvegbetét is.
  ○ A lakásban használt ajtók a bútorok színvilágát is le tudják követni, hogy harmonikus legyen az összhatás.
  ○ Egy hasonló árfekvésű fa ajtóval szemben – amely nem éri el a CPL ajtó minőségét – nem kell a felületét kezelni, utólag szerelhető tokos, így sokkal precízebb a tok beigazítása, jobb a gumizáródás, így a szigetelés is.
 • A CPL ajtók egyben környezetbarát megoldást is jelentenek, hiszen míg a tömörfából készült nyílászárók és bútorok sok felhasználhatatlan hulladékot termelnek és élő fára van hozzá szükség, addig a CPL ajtók szinte 100%-ban újrahasznosíthatóak és minimális élő fa szükséges az előállításukhoz.
 • A CPL ajtók kiválóan ellenállnak külső hatásoknak, nagy kopásállóságú, kemény felületük miatt.

A LEGKEDVELTEBB PRÉMIUM CPL BELTÉRI AJTÓ KIVITELEK:

CPL ajtó árak

 

A CPL beltéri ajtók ára alsó közép, középkategóriába sorolható. Ezért cserébe egy nagyon jó, hosszú élettartamú, egyedi méretekben gyártható minőségi nyílászárót kapunk. Nézze végig a legnépszerúbb mintákat és kialakításokat magában fogalaló CPL beltéri ajtó kínálatunkat. Ha pedig valami külünlegesre, egyedibbre vágyik, akkor ajánljuk figyelmébe a Prémium CPL beltéri ajtó választékunkat! 

Pin It on Pinterest

Ossza meg ezt!