HiSec lépcsőházi bejárati ajtók

Szeretné távol tartani otthonától az illetéktelen személyeket?

Nézzen szét HiSec lépcsőházi bejárati ajtó kínálatunkban! Garantáltan nem fog csalódni!

A több ember által használt ingatlanok rengeteg kellemetlenséggel járhatnak. A lépcsőházak általában zajosak, kellemetlen illatok terjenghetnek, bizonyos esetekben pedig huzatossá is válhatnak. Nem beszélve arról, hogy a nemkívánatos személyek is felkereshetik a lépcsőházat. Az eredeti HiSec lépcsőházi bejárati ajtóink kiváló megoldást nyújtanak ezekre a problémákra! Ajtóink kiváló hő- és hangszigetelésük révén nem engedik be lakásába az esetleges kellemetlen szagokat és hangokat, valamint megfelelően szigetelnek a réseken át süvöltő huzat ellen is! Nem beszélve a betörők ellen nyújtott extra védelemről, amit az ajtó prémium minőségű anyaga és biztonságos zárszerkezete nyújt. A HiSec lépcsőházi bejárati ajtóink MABISZ (Magyar Biztosítók Szövetsége) ajánlással rendelkeznek.

Összességében minden kellemetlen „lépcsőházi” hatást kiküszöbölhet, ha HiSec lépcsőházi bejárati ajtóink közül választ lakása és családja számára!

HiSec lépcsőházi acél biztonsági bejárati ajtó modern mintás - Antracit

HiSec lépcsőházi bejárati ajtóink nagyon kedvező áron elérhetőek:

Debrecen és vonzáskörzetében: a klasszikus modellek ára bruttó 239.900 Ft, a modern kivitelek ára bruttó 259.900 Ft, mely árak tartalmazzák a választott ajtót, a bontást, a beépítést, a külső és belső szegőléceket, valamint a régi ajtó elszállítását is!

Budapest és vonzáskörzetében: kérem érdeklődjön elérhetőségeinken a pontos árak felől!

Pin It on Pinterest

Ossza meg ezt!