Az utólag beépíthető ajtó az utóbbi idők egy igen praktikus és takarékos megoldása. Ezt sokkal egyszerűbben és gyorsabban felszerelik nekünk bárhová, bármikor, és nem kell hozzá a falat kibontani. Hála ennek, áruk is kedvező, és sokkal gyorsabban színezheti a szép, új térelválasztó helységeinket.

Az utólag beépíthető ajtó titka a tokban rejtezik. Ez a többi részéhez hasonlóan MDF-ből készül, előre egyeztetett méretek alapján, és egyszerűen rögzíthető szinte bármilyen vastagságú falhoz. Tartós, nem kell tartanunk attól, hogy kiesne a helyéről, vagy esetleges betolakodó egyszerűen levehetné. Kifejezetten jó megoldás, mint beltéri ajtó, mert bármikor könnyedén cserélhető, ha megunnánk.

Ugyan valóban szinte bárhová beilleszthetjük, vannak bizonyos méretbeni korlátozások. A falnak minimum 8 centiméter vastagnak kell lennie, de 6 cm esetén, még egy külön betéttel beszerelhető. A maximum kb. 32 centiméter. Szerencsére nem kell szakértőnek lennünk, mert a falnyílás felmérése ingyenes, így semmibe nem kerül megbizonyosodnunk arról, hogy biztosan megfelel nekünk.

A falnyílás mérete természetesen mérvadó, de változattól függően kb. 100×215 cm-ig akár raktárról is elérhető a termék, és nem kérnek érte felárat. Duplaszárnyú változat is elérhető, így a szélesség miatt sem kell aggódnunk.

Sokféle különböző változata létezik az olcsóbb dekortól a vákuumfóliásig. Választáskor ez a legfontosabb döntés, amit meg kell hoznunk, hisz árban és lehetőségekben is különböznek. A fentebb említettnek megfelelően MDF-ből készül lapjuk, melyet ezután valamilyen módon laminálnak vagy festenek. Mindegyik rendkívül tartós. A festett is igen népszerű megoldás. A különböző típusok közti pontos különbségekről további cikkeink között találhat részleteket.

Az utólag beépíthető ajtó időt és pénzt takarít meg nekünk, ezért bármilyen háztartásban remekül helytállnak, és nem kell tartanunk attól, hogy bármi bajuk esik. Ha kíváncsi a részletekre, vagy szeretne válogatni, tájékozódjon értékesítőinknél, vagy nézelődjön honlapunkon.

Pin It on Pinterest

Ossza meg ezt!