Az egyedi beltéri ajtók iránti igény okaiAmikor egy átlagos igényekkel rendelkező vásárló betér a bemutatótermünkbe, hogy a leendő lakásába kiválassza a számára leginkább megfelelő termékeket, általában sikerrel jár, mert a piacon rengeteg típusból és fajtából tud válogatni. Amennyiben a rendelkezésre álló átlagos termékekből mégsem talál megfelelőt, akkor jönnek a képbe az egyedi beltéri ajtók. Mik lehetnek a kezdeti sikertelenség okai?

Először is szögezzük le, hogy aki a mai modern világban, a rendelkezésre álló gyártási technológia és széles modellválaszték mellett sem képes kiválasztani legalább egyféle modellt, az meg is érdemli, hogy sorra járja a cégeket, és kétségek közt vívódjon heteken, hónapokon át.

Velük ellentétben sokkal megértőbbek lehetünk azokkal a vásárlókkal, akik azért lettek válogatósabbak az átlagnál, mert például a falnyílásuk szélessége eltér az átlagostól, magyarul a csak szabványméretben gyártott termékek alapból kiesnek a lehetőségeik közül. Ilyenkor ők az egyedi beltéri ajtók közül tudnak válogatni, melyeket cégünk a vásárló által kívánt méretben is le tud gyártani.

Ilyen esetekben nagyon fontos, hogy a megrendelést követően a cégünk szakemberei a helyszínen pontos méretvételt hajtsanak végre, annak érdekében, hogy a beltéri ajtó valóban a megfelelő méretű legyen, és pontosan illeszkedjen a falnyílásba. Valójában a saját dolgukat is megkönnyítik ezzel, mert a beépítési folyamat gyorsan és zökkenőmentesen zajlik le, amennyiben nincsenek menet közben felbukkanó akadályozó tényezők.

EGYEDI BELTÉRI AJTÓ KIVITELEK:

Az egyedi beltéri ajtók iránti igény egy másik oka lehet a vásárló sajátos ízlésvilága. Előfordulhat, hogy olyan terméket szeretne, amely több, a kínálatban szereplő modell ötvözetéből jön létre. Variálhat a vevő a színnel, a dekorációs elemekkel, mint például az üvegbetét vagy a fémcsík, hogy csak a leggyakoribb fajtákat említsük.

Természetesen a variációs lehetőségeknek is van határa, mivel egy bizonyos határon túl már nem biztos, hogy gazdaságos vagy egyáltalán lehetséges legyártani a különleges igényekkel érkező vevő rendelését. Amennyiben azonban meg tudunk egyezni, az egyedi beltéri ajtók valóban a vásárló kívánsága szerint készülnek el.  

Ezek voltak azok a példák, melyek a hétköznapi, átlagos vásárlók speciális igényeit tükrözték. De mi a helyzet azokkal, akiknek nem a szín vagy a díszítés, illetve a méret a legnagyobb problémájuk, hanem a felhasználás helyszíne, illetve intenzitása teszi szükségessé az egyedi beltéri ajtók iránti igényt.

A felszín alatt ugyanis többféle gyártási technológiával készült termék rejtőzik, mely befolyásolja a súlyt, szilárdságot, hőszigetelő képességet, illetve a felszínen a fóliázás fajtája is hatással van az élettartamra, és a nyílászáró ellenálló képességére.

EGYEDI BELTÉRI AJTÓ KIVITELEK:

Ami közös bennük, hogy a vázszerkezet MDF lapból készült, de ez lehet tömör, vagy hosszanti furatokkal könnyített, így befolyásolva a súlyt. A szilárdság miatt nem kell aggódni, a könnyített verzió sem törik ketté, ha a huzattól becsapódik.

Amennyiben párás helyiségbe, vagy egy fűtött és egy fűtetlen helyiség közé kerül majd a termék, akkor érdemes a habbetéttel ellátott kivitelt választani. Ettől nem igazán lesz egyedi, de a gondos tulajdonos előrelátását tükrözi, és csökkenti a vetemedés veszélyét is.

Cégünknek, a Tisza Ajtó Kft-nek alapvető érdeke, hogy megpróbáljon minden vásárlói igényt kielégíteni. Amennyiben lehetőségünk van rá, az ésszerűség és gazdaságosság határain belül mindent meg is teszünk azért, hogy a vásárlók a mi termékeinkett vásárolják meg és használják. Önnek is egyedi elképzelése van? Keressen minket elérhetőségeinken, és megvalósítjuk!

Pin It on Pinterest

Ossza meg ezt!