A legnépszerűbb szoba ajtó a CPL ajtóSzoba ajtó – egy tárgy, amelynek a funkciója az, hogy két teret elválasszon egymástól, mégpedig úgy, hogy a túloldalról érkező zavaró dolgokat kívül tartsa.

Nem mindegy azonban, hogy hogyan néz ki, illetve mennyire tudja teljesíteni a rá háruló feladatokat. A legjobban a festett darabok tudnak ezeknek az elvárásoknak megfelelni, azonban a népszerűségi lista első helyére mégis a CPL változatok kerülnek.

 

Mi a CPL szoba ajtó népszerűségének az oka?

A legmeghatározóbb, hogy a CPL szoba ajtó olcsóbb a festett nyílászáróknál, legalábbis ha az alapárat tekintjük. Minden más extra, amellyel egyedivé tesszük, plusz pénzbe kerül, azonban ha ügyesek vagyunk, még mindig lentebb tudjuk tartani az árakat, mintha egy egyszerű, dekorációmentes, festett típusra ruháznánk be.

Másik oka, hogy a kinézetét úgy variáljuk, ahogy csak nekünk tetszik. Rengeteg féle megoldás közül lehet választani, amely a CPL kiváltsága. Legalább hatvan féle fólia között keresgélhetünk, amelyek mintázatai a jól megszokott árnyalatoktól kezdve az egészen modern hatásúakig terjed.

De nem csak a színek lenyűgözőek, hanem azok megjelenése is. A hagyományokhoz híven függőleges vagy vízszintes száliránnyal viszik fel őket a szoba ajtó felületére. Ennek keverésére is van azonban lehetőség az intarziás kivitelezés keretein belül. Ez a különleges megoldás biztosan mindenki érdeklődését felkelti majd, aki megfordul az otthonában!

A LEGKEDVELTEBB CPL SZOBA AJTÓ KIVITELEK:

Az összes CPL szoba ajtó kivitel megtekintéséhez kattintson ide!

 

További módosításokra is van lehetőség, ilyen a mart minta kialakítása az lap felszínébe. Ilyenkor három milliméter mélyre marják ki a mintát, és csak ezután helyezik fel rá a kért fóliát. Sok minta azonban nem csak ilyen módon kerülhet felhasználásra. Ha önmagába záródik a minta, lehetőség van arra, hogy ezeket kivágjuk a felszínből, és az üressé váló teret üveglappal töltsük ki. Ezeknél a legnépszerűbb a savmart üveg, amely ugyan a fényt átereszti, azonban a túloldalon történtek nem láthatóak rajta keresztül.

 

A CPL szoba ajtó milyen méretben készülhet?

A Magyar Szabványnak megfelelően, valamint egyedi méretben is módunkban áll legyártani őket. Az egyedi méret azonban nem egyenlő azzal, hogy bárminemű felárat számolnánk rá! Ameddig az átlagos méreteken belül maradunk, addig nem kell tartanunk plusz költségektől. Ezek a következőek: ne legyen magasabb a CPL szoba ajtó 215 cm-nél és szélesebb 100 cm-nél. Ezeken felül már módosítani kell a gyártási folyamaton, ezért kerül többe, mint eredetileg.

A LEGKEDVELTEBB PRÉMIUM CPL SZOBA AJTÓ KIVITELEK:

Az összes Prémium CPL szoba ajtó megtekintéséhez kattintson ide!

 

Hogyan zajlik a szoba ajtó beszerelési folyamata?

Cégünk utólag beszerelhető nyílászárókra szakosodott, így a beépítés bármilyen épületben kivitelezhető. Egy beltéri ajtó két részből áll: a lapból és a tokból. A tok két oldalról, valamint felülről öleli körbe a lapot. A modern kialakításnak köszönhetően küszöbre nincs szükség, azonban ha hiányérzetünk van, lehetőség van automata küszöb beépítésére, vagy burkolatváltó sínt helyezhetünk el a lap alatt. A tok felszerelésére lehetőség van újépítésű házakban, de egy régi épületbe ugyanúgy be lehet helyezni az előző keret eltávolítása után.

Maga a tok felszerelése egyszerű művelet, a precíz beállítása azonban már több időt igényel. Ezért van az, hogy előbb ékekkel helyezik be a tokot, és csak miután tökéletesen függőlegesbe állították az egészet, utána rögzítik. Miután megszilárdul a hab, amellyel kitöltik a fal és a tok közötti rést, fel lehet rakni a lapot is.

Utolsó lépésben a kilincs kerülnek fel, amelyek eddig a pontig csak akadályozzák a munkavégzést. Ha új nyílászáróra van szüksége, a CPL szoba ajtó ideális választás. Ár-érték arányban a legmeggyőzőbb a többi termékhez képest, így nem meglepő, hogy a népszerűségi versenyt ő nyeri meg.

Meggyőztük? Kérjen árajánlatot, sőt mondunk jobbat, kérjen ingyenes felmérést! Ha még maradt kétely Önben, keressen minket elérhetőségeinken, munkatársaink szívesen válaszolnak minden felmerülő kérdésére.

Pin It on Pinterest

Ossza meg ezt!