Modern beltéri ajtóMinden stílusos lakásnak szüksége van modern beltéri ajtókra, viszont nem mindegy, hogy milyen minőségű nyílászárók kerülnek az egyes helyiségek közé.

Nézzük meg, miért érdemes modern beltéri ajtókat választani!

 

1. érv a modern beltéri ajtó mellett: rengeteg féle dizájn

A legtöbben azért választanak modern beltéri ajtókat, mert ezeket könnyen egyedi igényekhez lehet igazítani. A több mint 100 marásminta, a stílusos üvegezési kivitelek, illetve a varázslatosan szép krómcsíkozások kombinációi szinte végeláthatatlanok. Színek tekintetében sincs hiány, hiszen típusonként több tízféle színárnyalat közül lehet választani óriási kínálatunknak köszönhetően.

 

2. érv a modern beltéri ajtó mellett: strapabíró szerkezet

A tőlünk megrendelhető egyedi modern beltéri ajtók MDF alapanyagból készülnek, amelyek természetes hatásúak, egyneműek, optimalizált nedvességtartalmúak, valamint görcs- és feszültségmentesek és strapabíróak. Családosok vagy kisállatot tartók esetében ez nagyon fontos, mert e strapabíró szerkezetnek köszönhetően a zsírkréta foltoktól a koszos tappancsnyomokig, szinte minden külső hatásnak ellenállnak a modern beltéri ajtók. Természetesen az ajtóhoz tartozó pántok, zárbetétek, illetve gumitömítések is mind csak a legjobb minőséget képviselik.

MODERN BELTÉRI AJTÓ KÍNÁLATUNK LEGKEDVELTEBB TÍPUSAI:

 

3. érv a modern beltéri ajtó mellett: utólag is beszerelhető

A modern beltéri ajtók utólag beszerelhető tokkal készülnek, mely azt jelenti, hogy elég az építkezés vagy felújítás utolsó fázisára hagyni e gyönyörű nyílászáró beépítését. Az utólag beépíthető toknak az a lényege, miután mindent elvégeztek a festők és további mesterek, csak utána kerülnek beépítésre. A dekorfóliás ajtók kivételével mindig akkora ajtót fogunk elkészíteni, mint a falnyílás igénye, hogy pontosan illeszkedjen. Ennek nincs felára. Állítható a tokjuk, ha a falban van hiba (vastagabb a vakolat, hullám van a falban), a tok hozzákorrigálható a falhoz. Akár a vastagabb válaszfalakat is át tudjuk fogni egy tokkal.

 

4. érv a modern beltéri ajtó mellett: gyorsan megtérülő hosszútávú befektetés

A tőlünk megrendelhető modern szoba ajtók, konyha ajtók, WC ajtók és fürdőszoba ajtók a strapabíró MDF alapanyag, a műszakilag precízen kidolgozott felépítés, valamint az időtálló dizájnnak köszönhetően akár több generáción át is ellátják feladatukat a lakásban, de egy forgalmas irodában is.

MODERN BELTÉRI AJTÓ KÍNÁLATUNK EXKLÚZÍV MEGJELENÉSŰ TÍPUSAI:

 

A kínálatunkban szereplő modern beltéri ajtókkal az egyedi igényeket is teljeskörűen ki tudjuk elégíteni.

Bátran keressen fel bennünket elérhetőségeink egyikén, hogy segíteni tudjunk kiválasztani azt a típusú modern beltéri ajtót, mely tökéletesen passzol majd otthona vagy irodája kialakításához, stílusához.

Pin It on Pinterest

Ossza meg ezt!